Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Зустріч зі школярами

 

28.10.14 учні 10-11 класів шкіл № 23, 52 і 99 зустрілись з викладачами ДВНЗ "НГУ". Багато нового та цікавого вони дізналися про історію НГУ, інститути та факультети, а також отримали відповіді на питання щодо правил вступу на деякі спеціальності. За попереднім бажанням учнів, було організовано екскурсію по ДВНЗ "НГУ", а також зустріч з зав. каф. автомобілів та автомобільного господарства Басом К. М.  та викладачами кафедри іноземних мов і її завідуючою проф. С.І Кострицькою. 

зустріч з викладачами кафедри іноземних мов та зав каф. проф. С.І Кострицькою. зустріч абітурієнтів шкіл № 140, 23 та 52 з зав.каф. автомобілів та автомобільного господарства та

"Викладачі відповіли на наші запитання, запропонували відеофільм про роботу кафедри автомобілів та автомобільного господарства, провели екскурсію по університету. Приємні враження отримали від відвідування театру англійської драми ЦМП. Дуже молоді актори показали високий рівень володіння мовою  і зацікавленість в своїй справі. Найкращі побажання всім." Учні 11-Б класу школи № 23 Рождественська С. і Харьковська Н.



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт