Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Продовжуємо профорієнтаційну роботу

Літо – не лише час відпочинку та підбиття підсумків, але й один з найвідповідальніших періодів роботи приймальної комісії з формування контингенту на наступний навчальний рік. Напередодні вступної кампанії 2023 НТУ «Дніпровська політехніка» докладає всіх зусиль, щоб ознайомити якомога більше абітурієнтів м. Дніпро з освітніми можливостями нашого університету.

ПО1.jpg


Викладачі кафедри іноземних мов Хуторна Ганна Павлівна та Костенко Єлизавета Андріївна зустрілися зі студентами Вищого професійного училища № 17 міста Дніпро.

ПО2.jpg  ПО3.jpg

Про що ми говорили?

Освітні програми та спеціальності, графік вступної кампанії, можливості у сфері академічного обміну, а також умови пільгового вступу – все, що традиційно цікавить наших потенційних студентів.

ПО4.jpg  ПО5.jpg

Зустріч з абітурієнтами – це завжди обмін думками та різноманітними поглядами на освітній процес. Нашою метою було продемонструвати переваги навчання в НТУ «Дніпровська політехніка» для сучасної молоді, а також виявити актуальні освітні потреби майбутніх студентів.

ПО6.jpg  ПО7.jpg

Впевнені, що у ВПУ №17 ми знайшли свою аудиторію. Щиро вітатимемо вихованців училища в нашій університетській спільноті.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт