Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Наші в Портленді, Орегон

Доцент кафедри Зуєнок І.І. взяла участь у Міжнародній конференції TESOL 2023 Convention & English Language Expo, яка проходила 23-24 березня 2023 в м. Портленд (штат Орегон, США).
tes0.jpg

Разом з представниками КНУ ім. Т.Г. Шевченка і НТУ ім. Сікорського "Київська політехніка" доцентами Сергієм Петренко і Оксаною Чугай Ірина Іванівна презентувала результати досліджень викладання англійської мови в умовах надзвичайних ситуацій. Команда поділилася досвідом своїх університетів з подолання викликів сьогодення в Україні.
tes2.jpg  tes3.jpg

Презентація викликала інтерес у присутніх, серед яких були представники Посольства США в Україні, американські викладачі, які працюють з переселенцями з України, представники лінгвістичних центрів, коледжів і університетів США та інших країн світу, не тільки формою подачі знахідок у вигляді віртуального польоту до Києва і Дніпра, а змістовим наповненням виступу.
тес1.jpg  тес2.jpg

Байдужим не залишився ніхто. У своїх фідбеках, поданих в блакитно-жовтих паперових літачках, учасники писали, що війна не є перешкодою до вивчення англійської мови, а навпаки багатьох студентів мотивує. "Україна вистоїть з такими відданими своїй справі викладачами". " Викладачі українських університетів - незламні. Всі освітяни України повинні знати, що вони не одинокі, у вас багато прихильників по всьому світу, хто дуже опікується долею ваших студентів і долею вашої країни. Слава Україні!" (Переклад з англійської фото оригіналів).
tes4.jpg  tes5.jpg

Наприкінці презентації багато хто пропонував волонтерську допомогу щодо проведення спільних заходів тощо. Під час конференції було проведено багато формальних і неформальних зустрічей, відвідано презентації та взято участь у робочих майстернях.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт