Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Академічний візит до Естонії

11-18 березня 2023 року старший викладач кафедри Наталія Нечай у складі делегації викладачів "Дніпровської політехніки" взяла участь в академічному візиті до Тартуського університету (м. Тарту, Естонія).

тал3.jpg тфл1.jpg

Візит було здійснено в рамках проекту "Embracing Digitalization in the Academia: International Collaboration for Capacity Building and Innovation" (EMDIAC) – “Підтримка діджиталізації в університеті: міжнародне співробітництво для нарощування потенціалу та інновацій”, що фінансується Шведським інститутом – Swedish Institute
тал2.jpg

У межах програми навчального візиту було відвідано ряд семінарів на базі Інституту політичних досліджень Йохана Шютте Тартуського університету. Зокрема, взято участь в обговоренні доповіді шведської колеги Шарлотти Фрідольфссон на тему: «Гендерна рівність і гендерні дослідження в академічному середовищі: шведський досвід» та головного редактора російських видань естонської щоденної газети Postimees Сергія Метлєва на тему: «Російськомовні ЗМІ за межами Росії: війна в Україні і питання відповідальності». 

тал6.jpg тал7.jpg

Взято участь у триденному бізнес-фестивалі «STARTUP Day 2023», який проходив з 15 по 17 березня 2023 р. в м. Тарту. Зокрема: відвідано масштабну виставку стартапів, на якій було представлено безліч сучасних інноваційних організацій; встановлено контакти з експертами різних галузей науки і техніки; вивчено досвід проведення міжнародного змагання з Pitching; прийнято участь у світовому кафе «Як збільшити частку жінок в ІТ секторі в Естонії?» та семінарах на теми: «Максимізація успіху стартапів за допомогою Партнерства», «Фандрейзинг під час кризи», «Ментальне здоров’я» та ін.
тал4.jpg тал5.jpg

Усі зустрічі були проведені у теплій та дружній атмосфері співпраці та підтримки, закладено основи подальшої інституційної співпраці та обміну викладацького та дослідницького досвіду між університетами.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт