Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Олімпіада з англійської для старшокласників

Кафедрою іноземних мов ДВНЗ «НГУ» у 2015-2016 навчальному році організовано викладання англійської мови для учнів 11-х класів середніх загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, студентів коледжів та професійно-технічних обєднань міста Дніпропетровська та Дніпропетровської області. Заняття проводить старший викладач кафедри іноземних мов – Заїка Людмила Анатоліївна.

L.A. Zaika mibo students

З метою сприяння розвитку соціально зрілої, творчої, конкурентоздатної особистості та формування контингенту вступників з талановитої професійно-орієнтованої молоді, спроможної до саморозвитку, самоосвіти та самореалізації, старшим викладачем кафедри іноземних мов Заїкою Л.А. організовано та проведено Олімпіаду з англійської мови (січень 2016р.)

 English language contest for schools

38 слухачів МІБО  ДВНЗ «НГУ» - учнів середніх загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, студентів коледжів та центру професійно-технічної освіти  м. Дніпропетровська та області взяли участь в Олімпіаді з англійської мови. (СЗОШ №1, 2, школа-інтернат 4, СЗОШ №8, 10, 19, 26, 27, 37, 49, 54, 73, 76,  81, 97, 99, 115,  132,  137, 135, НВО 136,  НВК 139, 142, Партизанська СШ, Дніпродзержинський технічний ліцей 1, Дніпропетровський ліцей 100, Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти (ДЦПТО), Дніпропетровський коледж ракетно-космічного будування).

English language contest 

Учасники Олімпіади доклали багато зусиль, продемонстрували велику кількість різних результатів та підходів у виконанні поставлених завдань. Англійська мова в конкурсних творах була гостра та жива, точна та майстерна, а також мала авторський стиль та високу загальну якість.

Поздоровлення отримали учасники Олімпіади, а також переможці, роботи яких відповідали необхідним критеріям. Переможці Олімпіади отримали відзнаки за зайняте 1,2,3 місця, а також побажання успіхів у майбутній діяльності, пов’язаній з англійською мовою.

 





До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт