Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

"English for Universities" project: sharing the experience

16 грудня 2015 року кафедра іноземних мов гостинно приймала учасників проекту Британської Ради в Україні «Англійська для університетів». Головна мета заходу – поділитися новими знаннями та вміннями, набутими під час тренінгів під керівництвом британських тренерів у Києві та Львові (грудень 2015 р.), та розробити план дій щодо поширення здобутків проекту.

Презентація доц. Зуєнок І.І. презентація доц. Швець О.Д.

40 науково-педагогічних працівників НГУ та представників Національної Митної Академії взяли участь в обговоренні презентацій учасників проекту: «Ефективна лекція: що та як», «Англійська для академічних цілей: що, як і чому», «Англійська для професійного спілкування: аналіз потреб, сучасні підходи та співробітництво з випускними кафедрами».

учасники проекту обговорення презентацій

Результатом обговорення був проект плану дій, поданий до розгляду ректоратом. План дій було схвалено як «дорожня карта» впровадження інновацій та підвищення ефективності викладання англійської та англійською в Національному Гірничому.

ковров.jpgПромова проф. Пашкевіч М.С.

Науковці НГУ дійшли згоди щодо необхідності активної співпраці викладачів англійської мови та фахівців кафедр, що готують спеціалістів для різних галузей економіки України. Учасники зустрічі дали високу оцінку рівню презентацій, їх змістовності та манері спілкування з аудиторією:

«Презентації влучно передавали атмосферу тренінгів британських фахівців.»

«Визначення пріоритетів з використанням елементів ранжування та критичного мислення у  відповідності до таксономії Блума є важливим для успішної професійної діяльності.»

«Чекаємо на подальші зустрічі та семінари!»

Для участі в семінарах підвищення кваліфікації викладачів внз слідкуйте за анонсами на нашому сайті та у соцмережах.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт