Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Запрошуємо до Літературної вітальні

ДИСКРЕТНІСТЬ ТВОРЧОСТІ НА ФОНІ ЧАСУ  

28 січня 2015 року на кафедрі іноземних мов розпочала роботу Літературна вітальня. Перше засідання було адресовано шанувальникам справжньої художньої прози. 

IMG_5495.jpg

Гостем Вітальні став доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри будівництва і геомеханіки Олександр Миколайович Шашенко – людина з надзвичайними здібностями, автор дискретного роману «Дорога у Задзеркалля». 

IMG_5512.jpg

Викликає здивування, як доктор технічних наук здатний так тонко відчувати довколишній світ і крізь призму цього відчуття втілювати його в своїх художніх творах.

 На зустріч з О. М. Шашенком завітали студенти НГУ, викладачі, співробітники університету – зацікавлені люди, хто прагне самовдосконалення, в тому числі й завдяки художній літературі.  

IMG_5539 о.jpg

Автор залюбки відповідав на запитання, що цікавили, а подекуди й хвилювали, присутніх. Головним у цій бесіді-обговоренні виявилося те, що книга Олександра Миколайовича не просто має право на існування, вона хвилює, «чіпляє» людей, здатних розмірковувати, співчувати, радіти й сумувати разом з героями роману. 

IMG_5525.jpg

Читачі високо оцінили роман «Дорога у Задзеркалля» і не приховували, у зв’язку з цим, що пережили катарсис – найвище очищення через сприйняття обговорюваної книги. 

IMG_5553.jpg

Невдовзі ми знов запросимо гостей до нашої Літературної вітальні, в якій зустрічі з авторами художніх творів різних жанрів стануть традиційними.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт