Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Навчаємось готувати до іспитів з англійської мови

5.02.14 в черговий раз «Центр координації та взаємодії» кафедри іноземних мов ДВНЗ «НГУ» приймав гостей: вчителів шкіл і викладачів англійської мови міста та області, які зібралися на семінар, що проводився методистом Pearson-Dinternal (м. Київ) Оленою Міходуй.

 IMG_3944.jpg

Тема семінару «Exam Prep: Are You Ready?» - своєчасна та доречна. Саме зараз вчителі шкіл готують своїх учнів до здачі ЗНО з англійської мови, а викладачі вищих навчальних закладів міста приймати абітурієнтів 2015. Забезпечення якості навчання англійської мови – першочергова задача всіх присутніх. 


IMG_3966.jpg


Понад 70 вчителів і викладачів мали змогу під час семінару ознайомитись з типовими завданнями ЗНО, виконати тести ЗНО 2014 особисто та перевірити на собі стратегії виконання екзаменаційних завдань в креативній, інтерактивній та іноді в ігровій формі. Як завжди, наприкінці семінару – подарунки від видавництва Pearson! 

IMG_3968.jpg

Декан факультету менеджменту д. екон. наук, проф. А.В. Бардась виразив сподівання на те, що завдяки семінарам Центру, всі учні присутніх вчителів отримають високий бал та сертифікати ЗНО з англійської мови та прийдуть в Національний гірничий університет, який завжди радо приймає абітурієнтів, вчорашніх школярів. 

Бардась 05.02.15.JPG

Ласкаво просимо абітурієнтів, їх батьків та вчителів відвідати Дні відкритих дверей НГУ, що проводяться кожну останню суботу місяця, та до зустрічі на черговому засіданні «Центру координації та взаємодії» 19 лютого 2015 року.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт