Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Зустріч з випускником

18 травня в Центрі мовної підготовки відбулася зустріч слухачів Центру з Іллею Половніковим - випускником нашого університету. Зараз Ілля навчається за магістерською програмою в одному з університетів США.

pol1.jpg mariiaillia.JPG

На зустрічі були присутні викладачі Іллі (О.Ю. Чуриканова, С.І. Кострицька, М.Л. Ісакова), а також його колишні однокурсники. Ілля розповідав про свої враження від навчання за кордоном та висловив глибоку подяку викладачам-предметникам та викладачам кафедри іноземних мов. 

карак1.jpg карак2.jpg

Всі присутні були в захваті від зустрічі. 

общ.jpg

Олена Чуріканова, доц. кафедри ЕЕ та ЕК: "Іллю дуже сильно відрізняло від інших студентів економістів-кібернетиків наявність неординарного, творчого підходу до виконання завдань, відповідальність та надзвичайна самоорганізованість. Дуже приємно було спілкуватись із ним під час захисту індивідуальних та лабораторних завдань. Це саме той випадок, коли не тільки викладач вчить студента, а й вчиться в нього сам."

Марія Ісакова, доц. кафедри іноземних мов: "Illia showed immense working efficiency and creativity during my classes and beyond them. Shy and outgoing, creative and scrupulous, suspicious and open-minded, lazy and dynamic… Even if people never change throughout life, it is not a big deal for Illia for he has so many options to choose from :)" 

Костянтин Загорулько, аспірант НГУ: резентация Ильи вдохновила слушателей, добавила мотивации к изучению английского. Присутствующие на презентации преподаватели были горды за своих коллег, так как чувствовали, что их труды заложили фундамент знаний нашего студента, позволивший ему сделать такой рывок в обучении. Спасибо Илье за его искренние слова благодарности нашим преподавателям и напутственные слова студентам."


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт