Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Наукова конференція для старшокласників

В лютому 2016 старшим викладачем кафедри іноземних мов Заїкою Л.А. організовано та проведено наукову конференцію “Perspectives of the future professional activity” / Перспективи майбутньої професійної діяльності. 

У конференції взяли участь 35 слухачів МІБО ДВНЗ «НГУ» - учні середніх загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, студентів коледжів та центру професійно-технічної освіти м. Дніпропетровська та області.

conference

Учасники наукової конференції доклали багато зусиль та продемонстрували велику кількість різних підходів та результатів у своїх презентаціях під час характеристики майбутньої професійної діяльності. Учасники взяли активну участь у подальшому обговоренні, пов’язаному з майбутньою професійною діяльністю та висловили своє бажання вступати до Національного гірничого університету.

pgp9D7ZY440.jpg  rnLUgjYZc_A.jpg

Поздоровлення отримали учасники конференції а також переможці, роботи яких відповідали необхідним критеріям. Переможці конференції отримали спеціальні відзнаки, а також побажання успіхів у майбутній професійній діяльності та діяльності, пов’язаній з англійською мовою.

eobRfLvjPQg.jpg


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт