Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

СПІВПРАЦЮ З МІЖНАРОДНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ВІРДЖІНІЇ (США) РОЗПОЧАТО

Участю у вебінарі доктора філософії Маріетти Брадінової (Болгарія), яка працює в Міжнародному університеті Вірджінії (США) відсвяткували Міжнародний День освітянина викладачі кафедри іноземних мов на чолі з завідувачкою кафедри С.І. Кострицькою 5 жовтня 2017 року.  Не дивлячись на різницю у часі, вони майже усім складом віртуально взяли участь у вебінарі  професора  М. Брадінової «Заохочуюче навчання» в рамках низки вебінарів з підвищення кваліфікації викладачів вищих навчальних закладів“ Voices from the Field” («Вісті з галузі освіти» авт. пер.).

ppt1.png

Протягом години учасники мали змогу віртуально приєднатися до студентів і викладачів Школи освіти Міжнародного Університету, отримати методичні матеріали, взяти участь у дискусіях і знайти відповіді на основні запитання, що постають перед кожним викладачем: Що робить викладання активним та заохочуючим? і Що є перешкодою до активного навчання?

ppt2.png

Стратегії, які можуть допомогти активізувати процес навчання і заохотити студентів до вивчення дисциплін, що викладаються в університеті, розглядилось протягом вебінару на практиці. В професійних дискусіях і роботі з роздатковими матеріалами, переданими через інтернет кожному учаснику, година промайнула непомітно. Викладачі НГУ гідно представили кафедру і університет і отримали особисті подяки від організаторів заходу Вікторії Федорець і декана Школи освіти Кевіна Мартіна.

Це тільки перший крок у співпраці з Міжнародним Університетом Вірджінії, адже Меморандум про взаєморозуміння, підписаний нашими університетами у серпні 2017 року, передбачає академічний обмін викладачами і студентами, обмін і розробку навчальних матеріалів, організацію спільних конференцій, публікацію наукових знахідок тощо.

Майбутній вебінар професора  Центру прикладної лінгвістики відбудеться 02 листопада 2017 року за темою: "Practicing Nonviolent Communication: Speaking the language of peace in the classroom and society".

Запрошуються всі, кого цікавить ця тема.

За інформацією звертатися до координатора співпраці з Міжнародним університетом Вірджінії (США) доцента кафедри І.І. Зуєнок за адресою:

zuyenok@yahoo.com


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт