Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Нова вистава Театру англійської драми

На кафедрі іноземних мов стало доброю традицією залучатися до театрального мистецтва після насиченого дня щорічного Міжнародного форуму студентів і молодих учених «Розширюючи обрії», щоб направити свої думки на комедію, драму або ліричні сцени.

Цього року після обговорення наукових доповідей студентів та молодих учених на засіданнях секцій форуму Театр англійської драми представив авторську постанову студентки 3 курсу факультету менеджменту Поліни Єгорової "Шанувальниця книжок".

Акторами були її однокурсниці Яна Караман, Олена Шитарьова, Ганна Клименко, Дар'я Мазур, а також студент електротехнічного факультету Артем Швидько та  випускник геологорозвідувального факультету Денис Остапець.

 DSC_0177.JPG

Переклав текст англійською Денис Остапець. Затишну атмосферу вистави створював Володимир Мірошниченко: лунали музичні твори Даргомижського, Лядова, Свиридова, Чайковського, Шуберта, Шопена і Прокоф'єва. По-новому зазвучали вірші Лермонтова, Шекспіра і Кіплінга.

 DSC_0203.JPG

Вистава розповідає про літературний клуб, де кожен учасник повинен вибратися з павутини сьогодення і максимально розкрити свій творчий потенціал. Клуб знаходиться на межі закриття, коли в нього вступає нова учасниця – головна героїня вистави. Вона допомагає кожному в міру своїх можливостей і знаходить своє місце в новому колективі.

DSC_0252.JPG

Тема твору не грандіозна, але зрозуміла кожному, хто хоча б раз шукав себе серед натовпу.

Актори Театру англійської драми весь час знаходяться в творчому пошуку і незабаром знову представлять свою роботу на розсуд глядачів.

 

Ангеліна Йолкіна,

студентка гр. МНм -14-2


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт