Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Міжнародна конференція у Криворізькому університеті

1.03.2017 у Криворізькому національному університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Іноземна мова як засіб мобільності майбутніх фахівців». Одним з співорганізаторів заходу виступив ДВНЗ «Національний Гірничий Університет». Зав. кафедри іноземних мов С.І. Кострицька та викладачі кафедри Н.М. Нечай та О.В. Хазова взяли участь у роботі конференції.

IMG_4290.JPG

Світлана Іванівна Кострицька виступила з доповіддю, в якій поділилася досвідом Гірничого в сфері академічної мобільності та досвідом співпраці між викладачами англійської та викладачами, що читають лекції англійською. Особливу зацікавленість викликала інформація про участь НГУ в проекті Британської Ради в Україні «Англійська для університетів»

P70301-140238.jpg

В рамках дисемінації результатів проекту було проведено майстер-клас «Навчання англійській мові академічного спрямування в умовах академічної мобільності», в якому взяли участь викладачі іноземних мов Криворізького національного університету, Криворізького державного педагогічного університету та Гірничого коледжу КНУ. 

IMG_4278.JPG

Учасники конференції відзначили важливість та актуальність тематики заходу та висловили вдячність організаторам за надану можливість спілкування та обміну досвідом


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт