Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Гостина Святого Миколая

Як розпочинаються дива

FINAL.jpg З перших зимових днів починаються веселі свята та розваги.  Перше свято, якого з нетерпінням чекають всі діти - це день святого Миколая.  19 грудня о четвертій вечора, настала та мить, коли Миколай завітав і до нашого університету. Дійство за участю чудотворця та його помічників відбулося на кафедрі іноземних мов.  

P1080631.JPG


За легендою, весь день напередодні свого свята Святий Миколай випікає духмяні солодкі зірочки. А наступного дня він у пишному кожусі з помічниками-янголами розносить гостинці чемним дітям, виконуючи ще безліч їхніх прохань. Саме так і розгорталися події цього гарного сніжного вечора, переносячи легенду в сучасність.

P1080596.JPG

На кафедрі іноземних мов зібралися  діти різного віку – як старшокласники, так і ті, що лише розпочали ходити до дитячого садка. 

Викладачі кафедри (помічники святого) підготували безліч цікавих завдань та ігр для дітей, завдань, зрозумілих без перекладу, хоч і звучали вони, звісно, англійською мовою. 

P1080685.JPG

І всі ці завдання робилися з таким ентузіазмом, що було зрозуміло – діти у нас не тільки слухняні і чемні, але й розумні, кмітливі, дотепні. 

P1080718.JPG





Тому й не дивно, що  всі вони отримали свої подарунки від Миколая – ласощі та новорічні прикраси, а найголовніше – слова схвалення та підбадьорення. Адже діти – найрадісніші і найсвятіші  створіння, які завжди потребують захисту та уваги.  

P1080746.JPG

В народі святого Миколая називають «скоропомічним» — адже він завжди поспішає на допомогу тим, хто цього потребує. Кафедра іноземних мов Гірничого університету із дня в день втілює в життя ту ідею, що дива здійснюються – за посередництва людей, небайдужих до ближнього, до його потреб, до його сьогодення і майбутнього. Викладачі кафедри докладають зусиль не тільки до того, щоб сьогоднішні студенти набули достойної освіти, а завтрашні зробили правильний вибір, але й власним прикладом вчать їх тим вічним цінностям, що сьогодні набувають нового значення  - спілкуванню, відкритості, альтруїзму.   Гостина святого Миколая стала приємним подарунком і для дітей, і для батьків, які разом з своїми діточками занурилися в атмосферу дива.

 

Заступник декана факультету менеджменту з виховної роботи,

Валентина Заболотнікова


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт