Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

head.jpg

     

 

Новини та події кафедри іноземних мов

Ефективна презентація

22.02.2016 учасники освітнього проекту Британської Ради "Англійська для університетів" провели черговий семінар з метою дисемінації результатів проекту.

В рамках семінару для викладачів та студентів IIII курсів профільних кафедр університету (кафедра іноземних мов, кафедра збагачення корисних копалин, кафедра менеджменту виробничої сфери, кафедра системного аналізу та управління) ст. викладач каф. іноземних мов Губкіна В.В. та ас. каф. збагачення корисних копалин Березняк О.О. представили методи та прийоми ефективної презентації.

IMG_20160222_101532.jpg

На початку Березняк О.О. звернула увагу студентів на основні складові частини, які варто мати на увазі кожному фахівцю, який бажає вигідно представити свої наукові ідеї або бізнес-проекти. Наприклад, рівень взаємодії з аудиторією, кількість запитань, пояснення абстрактних понять наглядними прикладами і т.ін.

IMG_20160222_101147.jpeg

Після цього Губкіна В.В. розділила студентів на групи кількістю 4-5 чоловік та запропонувала їм обрати 5 ключових моментів, які, на їхню думку, є найважливішими для ефективної презентації. Після роботи у групах студенти презентували та пояснювали результати обговорення. Далі на прикладі відео-презентації Стівена Джобса були проаналізовані основні моменти та обговорено стратегію, що робить презентації цього фахівця ефективними.

20160222_100149.jpg

Методичні матеріали, представлені на семінарі, можна знайти на сторінці Dissemination Materials


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт